Team

We zijn er om jou te helpen

GERARD VAN POPPEL

GERARD VAN POPPEL

Instructeur & Eigenaar
Een strenge, maar eerlijke begeleider waar iedereen zich direct bij thuisvoelt. Gerard heeft bijna 20 jaar ervaringen in fitness. Hij is ooit als hobbyist begonnen, maar inmiddels is hij uitgegroeid tot de go-to man voor fitness, krav maga, en kickboksen! Een van zijn grootste passies is daarbij ook het lesgeven in geweldsbeheersing, waarvoor hij RTGB-gecertificeerd is. Met zijn eigen zaak FitCorner zet hij een uitnodigende en laagdrempelige sfeer neer om nog meer mensen alle voordelen van fitness te kunnen laten ervaren. “Gezondheid is nu lekker, maar voor je oude dag essentieel!”
MARCO VEER

MARCO VEER

Instructeur
Wie van een goede grap houdt, gemotiveerd wil blijven en aanstekelijk enthousiasme wel kan gebruiken moet bij Marco komen! Zo leert hij je alles over Taekwondo en zelfverdediging. Wat je persoonlijke doelen ook zijn, hij zal zorgen dat je ze ook echt haalt. Met ruim 20 jaar ervaring als Taekwondo leraar zal hij elke trainingsuitdaging graag voor je aangaan. Waarin zijn persoonlijke manier van begeleiden voor velen een motiverend pluspunt is. En natuurlijk heeft hij zelf een zwarte band.
Dylan de Ruijter

Dylan de Ruijter

trainer
Deze enthousiaste trainer helpt je niet alleen met de juiste mindset, hij is ook erg goed in het uitzetten van een flink uitdagende set oefeningen. Sinds 2 jaar is Dylan de gevierde aanvulling in ons team en heeft hij veel mensen geholpen om hun eigen doelen helder te krijgen. Met zijn jeugdige energie zorgt hij ervoor dat je goed on track blijft, en altijd met plezier blijft terugkomen voor je trainingen.